Vierde druk K-Therapie |

 

Wat doe je als je het niet meer zitten? Jij je K(lote) voelt? Dan ga je in K-Therapie. Tenminste, zo kijkt gedragskundige en trainer Wilma de Haas er tegenaan. Dwars, kritisch en uitdagend kijkt ze naar zichzelf, haar medemens en vakgenoten. Eén ding hebben die gemeen. Ze doen niets anders dan vallen en worstelen met opstaan. Gelukkig kan dit boek daar een handje bij helpen.

K-Therapie is een boek voor iedereen die beroepshalve met mensen werkt of in zichzelf en zijn medemens is geïnteresseerd. K-Therapie helpt je met vallen en van opstaan jouw beroep te maken.

K-Therapie is geschikt voor gebruik in de praktijk van een coach, trainer, re-integratiemedewerker, HRM medewerker, leidinggevende of psycholoog. Het past daarnaast goed in de wachtkamer van een hulpverlener zoals een arts of maatschappelijk werker. Tot slot is het boek als opkikkertje voor na 16.00 uur leuk voor jezelf of als cadeau voor ander.

Ben je geïnteresseerd in het boek? Je kan het boek rechstreeks bij ons bestellen via info@haasenkonijn.nl.Je ontvangt dan een gesigneerd exemplaar en maakt kans op een gratis workshop K-Therapie! Het boek is tevens te koop via http://www.bol.com

ISBN 978-90-823063-0-9
NUR 808, 770
Aantal pagina's 178
Geïllustreerd
Kleur
Formaat A5 (14,8 x 21 cm)
Gewicht 267 gram
Paperback
Uitgeverij Haas & Konijn
Prijs € 20,00

 

juli 2018
verschijnt 
de vierde druk
van ons boek
K-Therapie
over vallen
en weer
opstaan

Menu