Haas &Konijn definitief gevestigd in Meppel

 

Na meer dan tien jaar gewerkt te hebben vanuit locatie Koekange, is Haas & Konijn sinds oktober 2019 definitief gevestigd op Blankenstein te Meppel. In gebouw B-Building, waar Boom Uitgevers voorheen gehuisvest was en verbouwd is voor ondernemers zoals Haas & Konijn die zich graag op een A-locatie willen vestigen.

Belangrijke reden om onze definitef te vestigen in Meppel was de bereikbaarheid. 'Natuurlijk is het heerlijk geweest om vanuit huis te kunnen werken. Het heeft echter ook zijn keerzijde. Niet iedereen heeft beschikking over een eigen auto en onze locatie was niet bereikbaar met openbaar vervoer.' Het werken vanuit een kantoorpand heeft echter ook een ander voordeel. 'Het pand waar ik zit is mooi ruim van opzet, zodat ik ook letterlijk meer ruimte heb om iets met mijn klanten te doen. Praten is leuk, uiteindelijk draait het om doen'. Tot slot is het ook wel weer eens leuk om met mede-ondernemers onder één dak te zitten en elkaar te ontmoeten. De ronde bouw, open units en kleinschalige opzet maakt het pand van Boom Uitgevers bij uitstek geschikt voor contact. 'Een centrale gezamenlijke keuken als ontmoetingspunt maakt het extra gezellig. Ik voel me hier helemaal thuis.'

Belangrijk nog te vermelden is dat we in Meppel verruimde openingstijden hanteren en klanten ook in de avonduren bij ons terecht kunnen. Voor mensen die overdag werken, is dat soms een uitkomst. Ook werkgevers stellen dit op prijs merken we en het sluit aan op een tendens die we om ons heen zien.

 

Haas & Konijn
definitief
gevestigd
op
A-locatie in Meppel
met verruimde openingstijden
van 9.00 tot 21.00

Menu