Haas & Konijn®
blog

Haas & Konijn®

blog

Hoe je als kleine ondernemer groot kunt denken | januari 2024

In deze blog schrijven we over zaken die niemand leest. We bewaren ze niet, we delen ze met niemand. Niemand hoeft ze te lezen want heel Nederland wordt ondertussen plat gegooid met informatie. Waarbij die informatie 9 van de 10 keer bedoeld is om de vindbaarheid te vergroten.

Daar doen wij dus mooi niet aan mee.

We zij niet voor niets een niet-alledaags en merk®-waardig bureau voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Authenticiteit First

Dus gaan we je verrassen met iets wat veel leuker is. Op welke manier wij wel zichtbaar willen zijn. 

Merk-waardig

Bijvoorbeeld door ons als merk te profileren. Niet een klein beetje ook. We zijn zelfs in de loop van de tijd een merk geworden en mogen officieel de ® achter onze bedrijfsnaam en diensten plaatsen. Dat vinden we veel leuker dan allerlei kunstmatige zoekwoorden in ongeloofwaardige teksten te plaatsen. 

Alhoewel AI daar in de nabije toekomst vast en zeker een handje bij komt helpen. Tot die tijd doen we het maar met EI onze. Eigen Intelligentie

Conceptueel denken

De reden waarom we zoveel waarde aan huisstijl, vormgeving en content hechten en daar als ondernemer bovenop zitten, is dat wij vinden dat wanneer je een concept neerzet, het ook een concept dient te zijn. 

Dat houdt in dat alles bij elkaar hoort en een samenhangend geheel is. Tekst, beeld, vormgeving dienen in feite de content te ondersteunen. 

Dat is de reden waarom wij met een aantal vaste creatieve en/of technisch sterk onderlegde professionals werken die begrijpen wat we daarmee bedoelen. Zoals Anja de Boer, BytEffekt, Ingrid van der Geest en Sjoerd Banga. Allemaal mensen die mooie dingen maken. Professionals ook die staan voor nauwe samenwerking want zonder die samenwerking komt er niets moois tot stand.

Wil je meer weten over hoe wij als ondernemer en professional kijken naar de waarde van een merk. Lees dan de case van Haas & Konijn op de website van Knijff Trademark Attorneys. 

Ik wil een baan

Ik wil beter functioneren

Ik wil excelleren

Over Haas & Konijn

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw