Haas & Konijn®
blog

Haas & Konijn®

blog

Haas & Konijn® gaat de weg op met haar missie | juli 2023

In deze blog schrijven we over zaken die niemand leest. We bewaren ze niet, we delen ze met niemand. Niemand hoeft ze te lezen want heel Nederland wordt ondertussen plat gegooid met informatie. Waarbij die informatie 9 van de 10 keer bedoeld is om de vindbaarheid te vergroten.

Daar doen wij dus mooi niet aan mee.

We zij niet voor niets een niet-alledaags en merk-waardig bureau voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Authenticiteit First

Dus gaan we je verrassen met iets wat veel leuker is. Op welke manier wij wel zichtbaar willen zijn. Door bijvoorbeeld onze autoreclame dusdanig vorm te geven dat we al rijdend onze belangrijkste boodschappen de wereld in kunnen sturen.

Veranderen Doe je, Hier en Nu staat op de linker portier. Haal je ons in, dan krijg je gegarandeerd de tip van je leven mee om uit de slachtofferrol te stappen en op te houden oeverloos na te denken en te analyseren.  Uiteindelijk draait het erom wat je doet met al die analyses en gedachten. Gros van de mensheid blijft erin steken en komt geen mallemoer verder.

NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert staat op de rechter portier. Die krijg je te zien wanneer we jou inhalen. Dat is de enige zekerheid die er is. Hoe graag wij het ook soms anders zouden willen zien. Het leven is nu eenmaal een aaneenschakeling van veranderingen waarmee je hebt te dealen. Doe je dat op een verstandige manier dan kom je, ja inderdaad, bij de boodschap op het linker portier.

Eigenlijk kun je het beste om de auto heengaan om de volledige boodschap te bevatten maar op de (snel)weg lijkt ons dat niet echt verstandig.  

Hieronder kun je de video-clip bekijken die we hebben gemaakt van de transformatie van VW Polo naar een Missie op Wielen.

 

Ik wil een baan

Ik wil beter functioneren

Ik wil excelleren

Over Haas & Konijn