Haas & Konijn®
blog

Haas & Konijn®

blog

Muziek verbindt Haas met Konijn | 4 mei 2022

De volle maan, tragisch dien avond, was reeds vroeg, nog in den laatsten dagschemer opgerezen als een immense, bloedroze bol, vlamde als een zonsondergang laag achter de tamarindeboomen der Lange Laan en steeg, langzaam zich louterende van hare tragische tint, in een vagen hemel op. Een doodsche stilte spande alom als een sluier van zwijgen, of, na de lange middagsiësta, de avondrust zonder overgang van leven begon.

Bovenstaande is geen blog. 

Deze tekst verscheen bij het ontwerp. Geen idee wie deze tekst ooit heeft geschreven maar wij vinden hem onleesbaar.

Dan liever onze blog. 

De bedoeling is dat die beter leesbaar is. En inhoudelijk hopelijk iets meer te bieden heeft. Alhoewel wij griezelen bij het woord content want alles draait om content tegenwoordig. En dan worden wij per definitie wat obstinaat. 

Soms  hebben we de indruk dat het meer schrijven om het schijven is dan daadwerkelijk content willen bieden. Op zoek naar de hoogste plaats in Google-land. Zoek de zoekwoorden. Daarom hebben we mooi één blog en die gaat de prullenmand in zodra we zin hebben in een volgend stukje.  En weigeren we er een zoekwoord in te zetten. Blijven we  onvindbaar. Behalve voor degenen die echt op zoek zijn naar Haas & Konijn.

Eigenlijk zouden we liever muziek plaatsen. Het kan nog wel eens zo zijn dat we in de toekomst de B van Blog kan wisselen voor de S van Soundcloud.

Waarom?

Omdat muziek zoveel meer vertelt dan woorden. En of je nu muziek luistert, speelt of maakt. Het brengt een verbinding tot stand tussen Haas & Konijn. En laat dat nou precies een van de belangrijkste doelen zijn waar wij ons op richten. 

https://soundcloud.com/wilma-de-haas-748103290/conversation-haas-konijn?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Ik wil een baan

Ik wil beter functioneren

Ik wil excelleren

Over Haas & Konijn