Haas & Konijn®
down to earth

Haas & Konijn staat met beide pootjes op de grond

Jaren geleden heb ik een gesprek gehad met een vakgenoot om te kijken wat de verschillen en overeenkomsten in onze manier van werken waren en of er een mogelijkheid tot samenwerking was. Hij was psycholoog. De verschillen waren er. Ik ben geen wetenschapper. Toch waren er in onze praktische uitvoering overeenkomsten.

In dit gesprek kreeg ik van hem het grootste compliment dat ik maar kon krijgen: ‘Jij bent geen zweefteef. Je bent een pragmaticus.’ Gelukkiger had hij me niet kunnen maken.

Ik zweefde het gebouw uit.

Haas & Konijn hecht waarde aan de realiteit, met onze pootjes staan we stevig in de aarde. Geworteld inderdaad. Ook al hebben we een vachtje, we zijn verre van wollig. We kijken liever naar wat werkt in de praktijk. En dat doen we met beide benen op de grond. Dat wil niet zeggen dat we geen oog voor minder aardse zaken hebben, maar we vinden het belangrijk dat we steeds terug gaan naar de realiteit zoals die zich voordoet.

Binnen die werkelijkheid vindt uiteindelijk de verandering plaats. Met die realiteit hebben we te dealen.

Out of the box

Voor Haas & Konijn is het gewoon om onderscheidend te zijn

 

Eenvoudig

Haas & Konijn houdt het eenvoudig

Down to earth

Haas & Konijn staat met beide pootjes op de grond

 

Plagen, prikkelen en uitdagen

Haas & Konijn speelt met de werkelijkheid

Out of the box
eenvoud
down to earth
plagen prikkelen uitdagen
vakbekwaam
deskundig
integer autonoom

Haas & Konijn®

down to earth

Haas & Konijn staat met beide pootjes op de grond

Jaren geleden heb ik een gesprek gehad met een vakgenoot om te kijken wat de verschillen en overeenkomsten in onze manier van werken waren en of er een mogelijkheid tot samenwerking was. Hij was psycholoog. De verschillen waren er. Ik ben geen wetenschapper. Toch waren er in onze praktische uitvoering overeenkomsten.

In dit gesprek kreeg ik van hem het grootste compliment dat ik maar kon krijgen: ‘Jij bent geen zweefteef. Je bent een pragmaticus.’ Gelukkiger had hij me niet kunnen maken.

Ik zweefde het gebouw uit.

Haas & Konijn hecht waarde aan de realiteit, met onze pootjes staan we stevig in de aarde. Geworteld inderdaad. Ook al hebben we een vachtje, we zijn verre van wollig. We kijken liever naar wat werkt in de praktijk. En dat doen we met beide benen op de grond. Dat wil niet zeggen dat we geen oog voor minder aardse zaken hebben, maar we vinden het belangrijk dat we steeds terug gaan naar de realiteit zoals die zich voordoet.

Binnen die werkelijkheid vindt uiteindelijk de verandering plaats. Met die realiteit hebben we te dealen.

Haas & Konijn® is een niet- alledaags en merk-waardig bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Ik wil een baan

Ik wil beter functioneren

Ik wil excelleren

Over Haas & Konijn

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw