Haas & Konijn®
ik wil excelleren

Drama- en improvisatie technieken

Ben jij een professional die individueel of groepsgewijs met mensen werkt, zoals een docent, trainer, psycholoog, maatschappelijk werker, loopbaanbegeleider, coach of therapeut? Wil jij excelleren door het beste uit jezelf te halen. Ben jij daarvoor op zoek naar een niet-alledaagse methodiek waarbij ruimte is voor plezier, diepgang, speelsheid, ervaren en reflecteren? Met eenvoudige technieken die jouw cliënt krachtige en concrete handvatten bieden waar hij of zij zelfstandig verder mee kan.

Is jouw antwoord daarop een volmondig JA? Dan weten wij zeker dat wij, met een docentopleiding aan de ArtEz Academie voor Theater als professionele achtergrond, een gericht aanbod voor jou hebben. Wij bieden workshops en trainingen waarbij je leert werken met drama – en improvisatietechnieken. Levendig, speels, ervaringsgericht en ongelooflijk effectief ! Haas & Konijn® zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf en de ander haalt.

Spelen met de Werkelijkheid

Spelen met de Werkelijkheid is een compacte training waarin je kennismaakt met de beginselen van technieken ontleend aan improvisatietheater en drama. Ons uitgangspunt daarbij is dat ‘Spelen met de werkelijkheid’ mogelijkheden biedt om te komen tot ‘Gedragsverandering bínnen die werkelijkheid’. Naast een korte theoretische inleiding ga je direct aan de slag. Tijdens deze training maken we uiteraard gebruik van ervarend leren. Dat betekent dat je een scala aan werkvormen krijgt aangereikt met hun toepassingsmogelijkheden. De training is opgebouwd rondom de leervraag en werkpraktijk van de deelnemers. Haas & Konijn is één van de weinige bureau’s in Nederland die deze technieken samenbrengt binnen één training.

Duur: 1 dag (2 dagdelen)
Aanpak: toegepaste dramatechnieken en improvisatie
Locatie: Trainingslocatie Haas & Konijn of bij opdrachtgever

Na deze training kun jij je verder verdiepen in deze technieken door middel van een vervolgtraining van twee dagen. Tijdens deze dagen gaan we dieper in op de toepassingsmogelijkheden, effectieve begeleiding en Jij als begeleider.

werken met drama - en improvisatietechnieken voor de professional
leidinggeven en leiderschap
young professionals
executive coaching

Haas & Konijn®
biedt kort en krachtige
interventies
gericht
op gedrag, die direct
toepasbaar zijn in
de praktijk en leiden
tot duurzame
verandering

Haas & Konijn®

ik wil excelleren

Werken met drama- en improvisatie technieken voor de professional

Ben jij een professional die individueel of groepsgewijs met mensen werkt, zoals een docent, trainer, psycholoog, maatschappelijk werker, loopbaanbegeleider, coach of therapeut? Wil jij excelleren door het beste uit jezelf te halen. Ben jij daarvoor op zoek naar een niet-alledaagse methodiek waarbij ruimte is voor plezier, diepgang, speelsheid, ervaren en reflecteren? Met eenvoudige technieken die jouw cliënt krachtige en concrete handvatten bieden waar hij of zij zelfstandig verder mee kan. 

Is jouw antwoord daarop een volmondig JA? Dan weten wij zeker dat wij, met een docentopleiding aan de ArtEz Academie voor Theater als professionele achtergrond, een gericht aanbod voor jou hebben. Wij bieden workshops en trainingen waarbij je leert werken met drama – en improvisatietechnieken. Levendig, speels, ervaringsgericht en ongelooflijk effectief ! Haas & Konijn® zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf en de ander haalt.

Spelen met de Werkelijkheid

Spelen met de Werkelijkheid is een compacte training waarin je kennismaakt met de beginselen van technieken ontleend aan improvisatietheater en drama. Ons uitgangspunt daarbij is dat ‘Spelen met de werkelijkheid’ mogelijkheden biedt om te komen tot ‘Gedragsverandering bínnen die werkelijkheid’. Naast een korte theoretische inleiding ga je direct aan de slag. Tijdens deze training maken we uiteraard gebruik van ervarend leren. Dat betekent dat je een scala aan werkvormen krijgt aangereikt met hun toepassingsmogelijkheden. De training is opgebouwd rondom de leervraag en werkpraktijk van de deelnemers. Haas & Konijn is één van de weinige bureau’s in Nederland die deze technieken samenbrengt binnen één training.

Duur: 1 dag (2 dagdelen)
Aanpak: toegepaste dramatechnieken en improvisatie
Locatie: Trainingslocatie Haas & Konijn of bij opdrachtgever

Na deze training kun jij je verder verdiepen in deze technieken door middel van een vervolgtraining van twee dagen. Tijdens deze dagen gaan we dieper in op de toepassingsmogelijkheden, effectieve begeleiding en Jij als begeleider. 

leidinggeven en leiderschap
executive coaching

Haas & Konijn®
biedt kort en krachtige
interventies
gericht
op gedrag, die direct
toepasbaar zijn in
de praktijk en leiden
tot duurzame
verandering 

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw